De nieuwe mediacoach rockt!

In het begin van de vakantie had ik de fakkel – lees: alle mogelijke info en paswoorden en bestanden – van mediacoach doorgegeven aan de collega die de nieuwe coach wordt. Lees: vanaf nu de website, artikels, facebook, instagram, linkedin en al die dingen zal doen. En later dan ook de nieuwe brochure met alles erop en eraan.

Ik was blij dat ik ervan af was, en tegelijk deed dat pijn: ik had dat alles vanaf nul opgebouwd en moest nu mijn ‘kindje’ doorgeven. Maar, eerlijk is eerlijk: Berdien doet dat gigantisch goed! Serieus, zeker Instagram doet ze een pak beter dan ik ooit gedaan heb, maar insta is dan ook echt niet mijn ding. En de rest pakt ze met een gusto en een sérieux waar ik alleen maar kon van dromen.

De eerste dag heeft ze foto’s van alle nieuwe eerstes genomen en de nummers toegekend, alles zat meteen in het systeem. De artikeltjes verschijnen met de perfecte regelmaat, al de rest is aangepast, ze heeft een kadertje ontworpen voor de instafoto’s, ze volgt op, is mee, post foto’s, houdt de ad valvas perfect up to date, kortom: wat ik deed, doet ze even goed, en bv. de socials doet ze gewoon beter.

Hier en daar zijn er kleine opmerkingetjes, vaak gewoon details, die ik doorgeef omdat ik op die tien jaar bepaalde dingen ondervonden of geleerd heb. Maar verder? Pak van mijn hart! Echt! Ik had geen betere opvolger kunnen bedenken.

Dikke merci, Berdien.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *