Syllabi

Omdat ik geen mediacoach meer ben, moet ik nu dus een klas extra geven. Op zich is dat helemaal niet erg, ik heb alle materiaal toch min of meer liggen en ik zie dat helemaal zitten. Of de rug dat zal zien zitten, dat is nog maar de vraag, maar dat zien we dan wel weer.

Nu had ik die syllabus daarvan al gemaakt vorige week, in Indesign, want er zijn wel nieuwe leerplanverwachtingen, en vooral: dat oude materiaal was ook zeer oubollig qua lay-out, intussen.

En aangezien ik nu toch met mijn poot in de zetel lig, heb ik maar meteen al mijn materiaal van een frisse, nieuwe lay-out voorzien. De feed forward is ook toegevoegd, de leerplandoelstellingen erbij gezet, alles in een nieuw jasje, bepaalde stukken aangepast qua tekst, extra afbeeldingen toegevoegd… Alles is nu ook volgens hetzelfde stramien gemaakt, zodat het eigenlijk wel een eenheid vormt doorheen de jaren.

Alleen de vierdes vallen daar nog uit, want die worden gegeven door mijn collega.

Enfin, ik heb die extra platte rust dus wel goed gebruikt, ja: gisteren zeven uur gewerkt aan die dingen, vandaag ook een uur of zes.

Ik denk dat ik er klaar voor ben, voor dat nieuwe schooljaar…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *