Een mini beetje shoppen

Vandaag moest Merel naar de orthodontist om aan te spannen, maar vooral ook aan de ene kant een rekker en aan de andere kant een veertje te krijgen: haar onderkaak moet lichtjes verplaatst worden. Het installeren deed geen pijn, maar ik vermoed dat ze het tegen vanavond echt wel zal voelen.

Om de mentale pijn nu al te verzachten, fietsten we daarna verder richting de Zeeman en het Kruidvat: ze had een effen wit T-shirt nodig om die te bewerken voor het optreden van Taylor Swift: de bedoeling is dat er een tekst op komt ‘WHO IS TAYLOR SWIFT ANYWAY? EW.” Dat is blijkbaar een vaste outfit en daar gaat ze voor.

Bon, T-shirt binnen en een resem sokken en dergelijke, en dan naar het Kruidvat voor extra zonnecrème en nog wat, en dan naar de Atita, want ja, die tekst moet er ook nog op komen. Alleen hadden ze daar geen opstrijkletters, maar wel opstrijkvellen papier die je zelf kan beprinten. Misschien is dat nog beter, want dan is het meteen het lettertype en de grootte van de letters die ze wil.

De bibliotheek ging pas open om half vier, daar waren we te vroeg voor, zodat ze dat dan morgen maar moet regelen. Maar yup, ze was wel goed gezind geworden van het geheel, ondanks het tandengedoe.

We hopen dat het zo blijft…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *