Merel gaat viraal (2)!

Jawel, Merel ging al een eerste keer viraal vorig jaar in juli. Dat was omdat ze toen net een ticket voor Taylor Swift had vast gekregen en een bijzonder fijne presentatie had gemaakt voor Bart en alle andere Swiftouders.

Nu komen de concerten er eindelijk aan en zijn er deze week al de concerten in Amsterdam, en zelf gaat ze op 19 juli naar Gelsenkirchen in Duitsland. Maar in Nederland zit RTL Nieuws er nu al bovenop en contacteerden ze opnieuw Bart om eens te luisteren bij Merel.

Daardoor zaten er vandaag plots een interviewster, een cameraman en een stagiaire/Swiftie in onze living om een dubbelinterview op te nemen. Daar distilleerden ze tegen ’s avonds al een item uit voor op de website, een tiktokje en uiteindelijk ook een stukje voor op tv. De eerste twee mochten we delen, het derde hebben we zelf wel, maar mag niet gedeeld worden. Jammer, maar het lijkt goed op de rest.

@rtlnieuws.nl

@Taylor Swift staat deze week drie keer op het podium in de Amsterdam ArenA. Merel (13) geeft haar vader een spoedcursus zodat hij alle chants tijdens het concert kan meezingen. #rtlnieuws #swifttok #taylorswift #erastour #tserastour

♬ origineel geluid – rtlnieuws.nl

Ze was helemaal zenuwachtig, maar ik vond dat ze het echt wel goed deed. Zelf was ik er niet bij – dit is echt iets tussen haar en Bart – want ik moest naar de kine, maar ze glunderde wel, ja.

Wie weet komt het ook nog ergens anders? Ik kijk ernaar uit!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *