Eternicaans Epos

Het was zo’n vijftien jaar geleden dat ik nog op Epos was: te druk met andere dingen en andere larps. Maar Haven is afgelopen en we zijn met het handjevol Vossen dat nog over is, op zoek naar iets anders. En dus kwamen Mireille (+ Arend), Jarne en ik hier figureren om nog eens de sfeer op te snuiven.

De spelers waren uitgenodigd in een grafelijk kasteel voor een bal, maar wat ze niet wisten, is dat de gravin was vermoord door haar lieftallige echtgenoot en nu wraak zocht. Ik had de instructies gekregen het gezag van mijn graafje te ondermijnen en vooral ook luide kreten te slaken als een banshee.

Mijn outfit aantrekken duurde wel eventjes, compleet met schmink en al, en toen vond de spelleiding dat de graaf misschien eerst beter wat gezag kon opbouwen, vooraleer ik dat moest ondermijnen. Na twintig minuten werd ik dus al uit het spel gehaald. Serieus…

Maar gelukkig hadden ze een tweede rol voorzien, een modecritica die op het bal was om daar iedereen te bekritiseren en af te breken. Goed gelachen, jawel.

Het bal is wel pas morgen, maar bon, ik heb me dan al geïntroduceerd. En ja, ik ben relatief vroeg gaan slapen, was ook nodig, en zoveel was er nog niet te doen voor mij.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *